Welkom bij de Jeugdtheaterschool APL

Wil je ook meedoen op de Jeugdtheaterschool APL?
Meld je dan aan op jeugdtheaterschoolapl@gmail.com!

De Jeugdtheaterschool is er voor jeugd van 9 tot ongeveer 18 jaar. Na de Jeugdtheaterschool kun je natuurlijk doorstromen naar Arto Post Laboro.

Op dinsdag hebben we 3 lesgroepen.
Hier krijgt de jeugd vanaf 9 jaar  (groep 1 en 2) les van een dramodocent. Groep 3 werkt onder leiding van de docent het hele jaar aan een voorstelling die eind mei voor publiek wordt gespeeld.

De groepen bestaan uit maximaal 15 kinderen.
Als er meer aanmeldingen zijn dan plaatsen in een groep dan kom je op een wachtlijst.

VOOR GROEP 1 IS ER OP DIT MOMENT EEN WACHTLIJST.

Lestijden

Groep 1 dinsdags om 15.40 - 16.40 uur
Groep 2 dinsdags om 16.50 - 17.50 uur
Groep 3 dinsdags om 18.00 - 19.30 uur

De docent

De lessen vinden plaats onder leiding van
Manon Geers.

Manon Geers heeft een opleiding Docent Theater aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en een opleiding aan de Willem Nijholt Academie voor musical en muziektheater in Nijmegen afgerond.

In het seizoen 2017/2018 wordt Manon wegens zwangerschap en bevalling vervangen door
Veerle Ruizendaal.

Veerle zegt over zichzelf:

"Ik vind het hartstikke leuk om bij Arto in te vallen nu Manon met verlof is, ik heb veel met haar samengewerkt, zo hebben wij samen theaterlessen gegeven in Rotterdam.
Als kind heb ik mogen meedoen aan Kinderen voor Kinderen en de musical Annie. Dat vond ik zo tof dat ik van theater mijn vak wilde maken. Ik heb CMV gestudeerd met als richting Drama. Daarna heb ik de Lucas Borkel Acteursschool gedaan en nu ben ik op verschillende plekken musical/drama docente. Onder andere bij Theaterstichting Kwibus in IJsselstein waar ik musicalles geef en regelmatig jeugdtheaterstukken regisseer, de theaterschool van Xapp kindercasting (lessen en zomerkampen) en het Cals College IJsselstein (regie schoolmusical en workshops)."

De JTS wordt begeleid door Marianne Walet.

Contributie en lidmaatschap
Seizoen september 2017 - mei 2018:
Groep 1 en 2: 107,50 per seizoen.
Groep 3: 120,00 per seizoen.

Eenmalig inschrijfgeld 5,00

Het opzeggen van het lidmaatschap van de Jeugdtheaterschool APL: Opzeggen dient schriftelijk uiterlijk in mei te gebeuren.

Als er niet of niet op tijd wordt opgezegd wordt het lidmaatschap telkens stilzwijgend verlengd met een nieuw seizoen. In dat geval is geen inschrijfgeld verschuldigd.

Opzeggen kan per post aan Arto Post Laboro, Het Klooster 5, 2871 BJ  Schoonhoven, of via email jeugdtheaterschoolapl@gmail.com.
Meest recente producties
Arto Post Laboro
Toneelvereniging sinds 1934